FinnComfort

FinnComfort schoenen onderscheiden zich van andere comfort merken door het anatomisch voorgevormde en uitneembare voetbed. De collectie dames- en herenschoenen zijn op medische inzichten gebaseerd. De uitgekiende leestvormen gecombineerd met het verwisselbare voetbed, maken het natuurlijke afwikkelen van de voet mogelijk. De voeten worden optimaal ondersteund en de doorbloeding wordt bevorderd.

De collectie FinnComfort schoenen zoals u deze in onze winkel aantreft is enorm in omvang. In Oost Nederland zult u geen grotere collectie FinnComfort vinden zoals wij deze gepresenteerd hebben in onze winkel.

De collectie van FinnComfort bestaat uit verschillende leestmodellen.

De Finnslim lijn is ontworpen voor de mensen met een bijzonder slanke voet.

Een City of Fashion leest zijn de benaming voor de voeten welke toch wat meer volume nodig zijn.

Vervolgens  komt de Lady Line leest, deze kenmerken zich door de enorme omvang, hierdoor kan de vollere dames voet uitstekend uit de ……voeten.

Daarnaast is de Classic leest, hierbij staat de voet volledig op de grond in een nul lijn. Deze Classic leest is tevens voor de vollere voet.

Een volledig ander concept is de Finnamic leest. Deze schoenen kenmerken zich door een zogenaamde afrol of afwikkelzool.

FinnComfort wordt vervaardigd sinds 1986 in de Duitse Waldi Schoenfabriek.

Hoe ontstaat een paar FinnComfort schoenen.

Een impressie van onze heren collectie FinnComfort

Een impressie van onze dames collectie FinnComfort

Een impressie van onze dames sandalen collectie FinnComfort

Een impressie van onze finnamic (afrol) dames en heren collectie